Skip to main content

RENDELHETŐ KÖNYVEK ÉS KÉZMŰVES TERMÉKEK

A mesekönyvek kötetei mellett megrendelheted saját készítésű, a mesékhez kapcsolódó termékeimet is.

Ár: 2990 Ft

Nézz madárnak! Csöpp-csirip (könyv)

Sanyi és Noémi

A Nézz madárnak! Csöpp-csirip sorozat első kötete a csöpp gyerekeknek, a kisebbeknek és a kezdő olvasóknak szól. A két mesét sok gyönyörű, természetközeli illusztráció kíséri, ahogy azt már a Nézz madárnak!- könyvsorozatban is megszokhattuk. Csemi, a kis csuszka, Márton, a mókus és Reni, a zöldike ebben a könyvecskében is izgalmas kalandokba keveredik: találkoznak egy tüskés idegennel, majd egy furcsa madárral, és felvidítanak egy régi jóbarátot.

Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, lapozásra fel!

Ár: 3490 Ft

Nézz madárnak! (könyv)

Első rész

Ennek az érdekes, varázslatos erdei világnak Csemi, a kis csuszka a főszereplője. Tudjátok, az a kis madár, aki fejjel lefelé is tud mászkálni a fák törzsén. Legjobb barátaival – Renivel, a zöldikével és Mártonnal, a mókussal – izgalmas, vicces és olykor veszélyes kalandokba keverednek, és mindig tanulnak valami újat – vagy másokról, vagy pedig saját magukról.

Ha kíváncsiak vagytok Csemiék kalandjaira, lapozásra fel!

Ár: 3490 Ft

Nézz madárnak! – A tó (könyv)

Második rész

A Nézz madárnak-sorozat második részében Csemi, a kis csuszka a tónál kalandozik. Tudjátok, ő az a kis erdei madárka, aki már korábban is izgalmas, érdekes és tanulságos kalandokat élt át. Ezúttal is vele tartanak hűséges barátai: Márton, a szókimondó mókus és Reni, a kedves zöldike. Miközben a három jóbarát Janit, a jégmadarat keresi a tó partján, sok érdekes, veszélyes esemény is történik. Csemiék újabb és újabb tólakóval ismerkednek meg, s közben észre sem veszik, hogy leszállt az éj. És hogy hogyan élik túl a tavi kalandot?

A könyvből kiderül, lapozásra fel!

Ár: 3490 Ft

Nézz madárnak! – A szentjánosbogár ünnep (könyv)

Harmadik rész

A Nézz madárnak!-sorozat harmadik részében a rengetegbe térünk vissza. A tavi kiruccanás után Csemi, a kis csuszka izgatottan várja a tisztás fölött repkedő szentjánosbogarak villódzó táncát. Természetesen ezúttal is vele tartanak legjobb barátai: Reni, a zöldike és Márton, a mókus is. A jóbarátok számtalan újabb kalandba keverednek, sok régi és új ismerőssel találkoznak, de még azt is megtudhatjuk, hogy néha nem félelmetes az, amit először annak gondoltunk.

Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, lapozásra fel!

Ár: 3490 Ft

Nézz madárnak! – A nagy gyülekező (Könyv)

Negyedik rész

A Nézz madárnak!-sorozat negyedik részében a jóbarátok vándormadarak ezreit csodálják meg, és kerülnek érdekesebbnél érdekesebb helyzetekbe. Csemi, a kis csuszka, Reni, a zöldike és Márton, a szókimondó mókus egy meghívásnak tesznek eleget, hogy közösen búcsúzzanak el sok régi és új ismerőstől, akik melegebb égtájak felé veszik az irányt. Már az odaút is sok kalandot tartogat, de azt is megtudhatjuk, hogy ki az, aki elrabolta a kis csuszka szívét.

Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, lapozásra fel!

Ár: 3490 Ft

Nézz madárnak! – A kukoricás (könyv)

Ötödik rész

A Nézz madárnak!-sorozat 5. részében Csemi, a kis csuszka, Márton, a mókus és Reni, a zöldike történetei a kukoricásban folytatódnak. A jóbarátok már eddig is sok kalandon vannak túl: jártak a tónál, részesei voltak a szentjánosbogarak villódzó táncának és a nagy gyülekezőnek is. Most azonban egy titokzatos, veszélyekkel teli helyre tévednek: a kukoricásba. De milyen is az igazi kukoricás? Kibe botlanak ott a jóbarátok? Vajon Csemi megszerzi-e az áhított gyűrűt?

Tartsatok a kis csuszkával és barátaival, és minden kiderül! Kalandozásra fel!

Ár: 995 Ft

Nézz madárnak! – Színező

A Nézz madárnak! könyvek szereplőinek nagy része beleröppent-beleugrott ebbe a 32 oldalas színezőbe! Csemi, a csuszka, Reni, a zöldike és Márton, a mókus már nagyon várják, hogy szorgos kis kezecskék életre keltsék őket színes ceruzák vagy festék segítségével. Remek szórakozás még a nagyobbaknak is!

Ár: 1490 Ft

Nézz madárnak! – Foglalkoztató füzet

Ugye szereted az állatokat? És a játékos feladatokat sem hagynád ki, nem? Akkor ezt a Foglalkoztató füzetet Neked találták ki! A Nézz madárnak!-könyvek szereplőinek nagy része beleröppent-beleugrott ebbe a kis füzetbe: így találkozhatsz Csemivel, a csuszkával, Renivel, a zöldikével és Mártonnal, a mókussal is sokféle feladatttípusban. Sőt a barátainknak is segíthetsz – például egy labirintusban, de rajzolhatsz, színezhetsz, számolhatsz is a Foglalkoztató füzet segítségével.

Biztos nagyon ügyes leszel, tehát feladatokra fel!

Ár: 1150 Ft/db

Nézz madárnak! könyvjelzők

Minden gyerek kedvencei a főszereplőket ábrázoló könyvjelzők. Gumi és filc felhasználásával készítettem őket csemis (csuszkás), renis (zöldikés), mártonos (mókusos), helenás (hattyús), szilveszteres (szárcsás), bandis (búbos bankás), csöppös (vaddisznó),  flóriános (fülesbagoly), mancis (menyét) és péteres (pele) változatban. Velük garantáltan még nagyobb öröm lesz az olvasás!
Méretük éppen megfelelő a Nézz madárnak!-könyvekre. 🙂

Ár: 2000 Ft/szett

Nézz madárnak! ujjbábok

A filcből készült ujjbábok az esti meséhez remek kiegészítőül szolgálnak, mivel így a történetek sokkal kézzelfoghatóbbak lesznek. Segítségükkel a gyerekek újra is játszhatják az egyes fejezeteket, de saját történeteket is kitalálhatnak – így fejlesztve szókincsüket, kifejezőkészségüket, kreativitásukat.
Az ujjbábok szettben kaphatóak, amely 3 ujjbábot tartalmaz (Csemi, Reni és Márton).
Méretük: 70 x 45 mm

Ár: 1 500 Ft/db

Nézz madárnak! ajtódísz

Parafa alapra készített ajtódíszek a kedvenc figurákkal!
Mivel a parafa puha, nem koppan, ha nyitjuk-csukjuk a gyerekszoba ajtaját. Kérhető csemis, mártonos és renis változatban is. A név és a szalag színe egyedileg választható (rendelésnél a megjegyzésben kell megadni)! Melyik gyerek ne akarna ilyet a szobája ajtajára? 🙂
Átmérőjük: 190 mm

Nézz madárnak! filckönyv

Foglalkoztató és fejlesztő könyv filcből
Kérlek, vedd figyelembe, hogy a termék egyedi megrendelésre készül, ezért nincs készleten. Elkészítése időigényes folyamat, amelyet egy hetes átfutási idővel tudok vállalni.
Teljesen egyedi, filcből készített könyvecske, ami a könyv történetein alapszik. Gépi és kézi varrással készítettem, egyes részeit ragasztottam és festettem. 8 belső oldalt tartalmaz, több különböző készséget fejlesztő feladattal (finommotorika, számolás, párkeresés…). A könyv összefűzhető oldalakból áll, így a későbbiekben akár bővíthető is, illetve a lapokra szedés lehetőséget ad arra is, hogy egyszerre több gyermek játszhasson vele.
Az oldalak leírása:
1-2: tojásszámolás
3-4: fák-termések párosítása
5-6: Reni fészke – finommotorika
7-8: kirakó és gombolás gyakorlása
Mérete: kb. 150 mm X 210 mm
Az előlapra egyedi név kérhető, és a betűk színe is egyedileg választható (rendelésnél a megjegyzésben kell megadni).
Ár: 1 500 Ft/oldal + elő- és hátoldal együtt 1 000 Ft.

Ár: 13 000 Ft

A termékek az alábbi űrlapon rendelhetők meg.

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Fizetés:

  • készpénzben személyes átvétel esetén
  • utalással a következő számlaszámra: 12100011-17930741-00000000 Fazekas-Nagy Ildikó

Átvétel, postázás:

  • az elérhetőségek egyikén történő előzetes egyeztetés után személyesen átvehetők itt: Budapest 4. kerület, Chinoin utca
  • az utalást követően postázzuk

Lehetséges szállítási módok:

  • Ajánlott levél
  • MPL csomag
  • GLS
  • FoxPost
  • Packeta.hu csomagküldés

A lehetséges postázási formát és díjat a rendelést követően állapítjuk meg, függően a rendelt termékek csomagolási súlyától, méretétől. Ezt a rendelést követő kommunikáció során egyeztetjük a vásárlókkal.

Leave this field blank